Coolifting

COOLIFTING


Het CooLifting pistool of Beauty Gun schiet onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur op de gezichtsweefsels.


Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen.


Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.


De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt een (om het even moeilijk te zeggen) paradoxale vaatbeweging: vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop.


Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.


Cryoforese en baroforese: De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.


De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.


Thermische schok: Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.


Wat zal je tijdens en na de sessie voelen?


De procedure verloopt pijnloos. De druk en de temperatuur van de actieve stoffen die worden toegediend, worden technisch gecontroleerd. Bovendien wordt u geen enkel onbehaaglijk gevoel gewaar. Na de sessie is geen speciale zorg vereist.


Hoeveel sessies heb je nodig?


Na één enkele sessie van 5 minuten met CooLifting ziet je huid er weer net zo uit als 10 jaar geleden. Maar het beste resultaat heb je na 8 weken kuren: 8 behandelingen maximum, soms volstaan 6 er al: afhankelijk van je huidprobleem.


Ik geef je een advies op maat over de tussentijd tot de volgende sessie.


Welk resultaat merk je?


De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.