News & Info

Nieuw in 2017!!!


 • RF Behandeling gelaat en lichaam: cellulitis behandeling, versteviging van armen, dijen en billen, vernieuwt elastine en collageen waardoor we een jeugdigere uitsraling krijgen en rimpels zichtbaar verminderen


 • Bindweefselmassage van het gelaat: aanmaak collageen en elastine op natuurlijke wijze, ideaal na de coolifting behandeling!Caro's uw erkend Beauty Professional voor kankerpatiënten!

Sinds 23 november 2016 ben ik erkend Beauty Professional voor kankerpatiënten. Deze erkenning heb ik verdiend na een extra jaaropleiding in het Middelheim ziekenhuis georganiseerd door het IFPC.

In deze opleiding kregen we in het ziekenhuis les van een multi-disciplinair oncologisch team dat ons volgende aspecten heeft bijgebracht:

 • Wat is kanker?
 • Wat zijn de nevenwerkingen van de verschillende behandelingen?
 • Hoe verloopt de ziektebeleving?
 • Welke hygiënische maatregelen moeten genomen worden bij de behandeling?
 • Communicatie en psychosociale aspecten
 • Palliatieve zorgen
 • EHBO
 • ..

Kankerpatiënten kunnen via diverse kanalen ( het ziekenhuis, mutualiteiten,..) Care Cards krijgen die een waarde hebben voor een behandeling naar keuze bij een erkend Beauty Professional. Een lijst van nog andere erkende Beauty Professionals is te vinden op www.institutefpc.eu en op de website van de Lotus Care Foundation www.lotuscarefoundation.be

Zonder Care Card kan u uiteraard ook terecht maar betaalt u de behandeling zelf.


Als kankerpatiënt is er keuze uit volgende behandelingen:

 • Massage: de herbalanceringsmassage die helemaal uitgewerkt is zodat ze veilig kan toegepast worden zelfs tijdens     de chemobehandelingen
 • Manicure
 • Gelaatsverzorging
 • Make up


NEW COOLIFTING in primeur voor Antwerpen!

DE WERKING VAN DE PRO-LINE BODY WRAP :


De crème dringt via de huid door in de vetcellen en zorgt voor afvoer van de aanwezige afvalstoffen in de vetcellen.

De Plastic Folie waarmee men ingedraaid wordt zorgt voor verhoging van de lichaamstemperatuur tot ongeveer 41 graden wat opname en werking van de crème bevordert.

Verdere verhoging van temperatuur of inspanning van de persoon is niet gewenst omdat dit transpiratie-effect veroorzaakt wat een tegenwerking van het intrekken van de crème veroorzaakt.

De afvalstoffen worden in eerste instantie naar de lever afgevoerd waar een eerste filtering plaatsvindt.

Daar worden de herbruikbare afvalstoffen omgezet in energie en via de haarbloedvaten terug het lichaam in gebracht. Het is ook om die reden dat behandelde klanten zich vaak fitter voelen na een behandeling.

De overgebleven afvalstoffen worden daarna voor een 2e filtering naar de nieren afgevoerd.

Hier vindt nogmaals hetzelfde principe plaats van energieomzetting.

Uiteindelijk blijven er niet veel afvalstoffen meer over maar wat er over is wordt via de blaas uitgescheiden.

Naast de afslankende werking zijn er in de crème ook reeds eeuwen bekend staande natuurlijke ingrediënten aanwezig (oa kaneel, levertraanolie, knoflookolie, etc.) die voor verstrakking en versteviging van de huid zorgen en een positieve verbeterende werking hebben op evt. aanwezige cellulitis.

Het effect is reeds zichtbaar bij 1 behandeling maar een kuur van meestal 6 behandelingen zorgt er voor dat het lichaam door de herhaalde behandelingen een nieuw en verbeterd evenwicht creëert wat een meer blijvend resultaat als gevolg heeft.

De ondersteuning tijdens de kuur door het tussentijds gebruiken van de Pro-Line BodyShaper (wat in principe de verdunde uitvoering is van de Body Wrap crème) of het na de kuur dagdagelijks blijven gebruiken hiervan zorgt voor versterking en voor duidelijke verlenging van de werking.

Dit zowel op afslankend vlak als op het vlak van verstrakking en versteviging van de huid en het anti-cellulitis effect.

Na een behandeling is het ook van belang dat er een voldoende hoeveelheid water wordt gedronken om de alsnog overblijvende afvalstoffen af te voeren uit het lichaam.

Wat is het?


Het CooLifting pistool of Beauty Gun schiet onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur op de gezichtsweefsels.


Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen.


Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden.


De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt een (om het even moeilijk te zeggen) paradoxale vaatbeweging: vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop.


Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.


Cryoforese en baroforese: De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.


De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.


Thermische schok: Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.


Wat zal je tijdens en na de sessie voelen?


De procedure verloopt pijnloos. De druk en de temperatuur van de actieve stoffen die worden toegediend, worden technisch gecontroleerd. Bovendien wordt u geen enkel onbehaaglijk gevoel gewaar. Na de sessie is geen speciale zorg vereist.


Hoeveel sessies heb je nodig?


Na één enkele sessie van 5 minuten met CooLifting ziet je huid er weer net zo uit als 10 jaar geleden. Maar het beste resultaat heb je na 8 weken kuren: 8 behandelingen maximum, soms volstaan 6 er al: afhankelijk van je huidprobleem.


Ik geef je een advies op maat over de tussentijd tot de volgende sessie.


Welk resultaat merk je?


De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg.