Permanente Make up

Permanente Make up

Enkele maanden geleden kwam een klant bij me die een stuk van haar vinger miste en dus zo ook haar nagel. Ze liet haar nagels doen voor een feest en verexcuseerde zich voor haar 'lelijke' nagel.

Als er nu 1 ding is dat me drijft in dit leven dan is het mensen helpen en ik moest en zou een oplossing vinden voor deze lieve vrouw die zich ,helaas, minder zeker voelde door dit 'gebrek'.


Een zoektocht bracht me bij permanente make up! Ik geloofde mijn ogen niet, een nagel tattoeeren op je vinger? Maar het resultaat was prachtig en het is bijna niet te onderscheiden van een echte nagel. Dit was exact waar ik naar op zoek was.


En zo geschiedde, ik ging me inschrijven om permanente make up artist te worden, om zo nog meer mensen verder te kunnen helpen.


Vooraleer ik de opleiding kan starten moest ik eerst een basis cursus volgen waarin ik eyeliner, wenkbrauwen en lippen leerde pigmenteren.


Ondertussen heb ik deze cursus succesvol afgelegd en start ik op 16 januari 2020 de cursus nagelpigmentatie.


Persoonlijk hou ik graag van verbeteringen die zacht en niet te extreem is, dus wings als eyeliner zal ik niet zetten, sorry dames...


Voor wie de wenkbrauwen wil verbeteren en dit zo echt mogelijk wil houden raad ik microblading aan. Hier tekenen we haartjes tussen de bestaande wenkbrauwen waardoor het effect zo echt lijkt dat het niet opvalt dat er aan gewerkt is.


Het plaatsen van pmu kan voor sommige mensen angstaanjagend zijn, maar daarom neem ik graag mijn tijd.U komt niet binnen om dan kort nadien weer buiten te staan. Nee we bespreken rustig uw wensen, tekenen voor wat we gaan doen en eens u tevreden bent verdoof ik u en beginnen we er rustig aan.


U ontvangt alle naverzorgingsinfo en eventueel naverzorgingsproduct en we maken een afspraak voor de bijwerking die tussen de 4de en de 12de week plaatsvindt.bron foto: Infiniti Group

opleidingscenter waar ik opleiding volg